ПРВИТЕ ШТАДЛЕР КИСС ЕЛЕКТРОМОТОРНИ ГАРНИТУРИ ЗА ДБ РЕГИО

ДБ Регио (DB Regio) ја достави својата прва нарачка за двоспратните електромоторни гарнитури – ЕМГ Штадлер Кис (Stadler Kiss), потпишувајќи

Повеќе