РЕТКО КАДЕ ПРИРОДАТА МОЖЕ ДА МУ ПРУЖИ НА ЧОВЕКОТ ТОЛКУ ЗАДОВОЛСТВО КАКО НА ЈАДРАН

Играта на водата, зеленилото и карпите едноставно ќе ве маѓепса по Јадранската магистрала. Не можете да одолеете на нивните убавини,

Повеќе

ХРВАТСКА ГРАДИ НОВА ДЕЛНИЦА НА ЖЕЛЕЗНИЧКАТА ПРУГАТА РИЕКА – БУДИМПЕШТА

Преставници на турската компанија „Cengiz Insaat Sanayi ve Ticaret A.S.“ и Хрватски железници Инфраструктура потпишаа договор кој вклучува реконструкција на

Повеќе