ВАЖНОСТА НА ПАРКИНГОТ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ЗА ОДРЖЛИВА МОБИЛНОСТ

Комбинирањето на возење велосипед и патување со воз е одлично за одржливо патување. Изградбата на безбедни места за паркирање на

Повеќе