ХИТАЧИ РЕЈЛ И ХИПЕРДРАЈВ ГИ ЗДРУЖУВААТ СИЛИТЕ ЗА ДА РАЗВИЈАТ ТЕХНОЛОГИЈАТА НА БАТЕРИИ ЗА ВОЗОВИ

Ексклузивниот договор помеѓу Hitachi Rail и Hyperdrive Innovation ќе овозможи компаниите да развијат батерии кои ќе ги напојуваат возовите со

Повеќе