ПРИСТАНИШТЕТО ТРСТ – ЛОГИСТИЧКИ ЦЕНТАР НА ЈАДРАНСКОТО МОРЕ

Пристаништето во Трст минатата година ја прослави својата 300-годишнина. Ова пристаниште на Јадранското море е од големо значење за Централна

Повеќе