ПОСТИГНАТ НАЧЕЛЕН ДОГОВОР ЗА ОТШТЕТА ПОРАДИ БЛОКАДА НА СУЕЦКИОТ КАНАЛ

Претставник на сопственикот и осигурител на гигантскиот товарен брод што го блокираше Суецкиот канал во март денес изјави дека е

Повеќе

ЖАЛБАТА НА СОПСТВЕНИКОТ НА БРОДОТ ЕВЕР ГИВЕН ПРЕД ЕГИПЕТСКИОТ СУД Е ОДБИЕНА

Египетскиот суд ја отфрли жалбата и барањето на јапонските сопственици за ослободување на товарниот брод Евер Гивен, кој го блокираше

Повеќе