ТРИ ПРЕТКВАЛИФИКАЦИИ ЗА ДОГОВОР ЗА НАБАВКА НА ШВАЈЦАРСКИТЕ ЖЕЛЕЗНИЦИ

Три производители се  претквалификуваа за договор за снабдување на вкупно 194 електро-мултифункционални гарнитури во процес на набавка што го водат

Повеќе