ПОШТА СЛОВЕНИЈА ЈА ТЕСТИРАШЕ ИСПОРАКАТА НА ПРАТКА СО БЕСПИЛОТНО ЛЕТАЛО

Пошта Словенија го изведе првиот тест-лет со беспилотно летало, со што ја испорача пратката до поштата во Вршич на Крањска

Повеќе

ПОШТА СЛОВЕНИЈА КУПИ 72 ОТСТО ОД АКЦИИТЕ НА ИНТЕРЕУРОПА

Словенечката пошта објави во петокот дека склучила договор за купување на 72,13 отсто од акциите на логистичкото претпријатие Интереуропа од

Повеќе