ПРИСТАНИШТЕТО ВО ПИРЕЈА СЕ ДОГОВАРА СО INFORM ЗА ДИГИТАЛИЗИРАЊЕ НА АВТОМОБИЛСКИОТ ТЕРМИНАЛ

Капетанијата на пристаништето во Пиреја ќе имплементира интелегентен IT систем на INFORM Vehicle Logistics се со цел да се овозможи

Повеќе

ВО ТЕК Е ИНВЕСТИЦИСКИОТ ПЛАН ЗА ПРИСТАНИШТЕТО ПИРЕЈА

Грчкиот министер за пловидба и островска политика, Јоанис Плакиотакис, рече дека модернизацијата на пристаништето Пиреја се одвива по предвидениот план.

Повеќе