ЖЕЛЕЗНИЧКИТЕ ОПЕРАТОРИ ЌЕ ЗАПОЧНАТ ДА ГИ ОБНОВУВААТ СВОИТЕ ПАТНИЧКИ УСЛУГИ

Европските влади започнуваат со олеснување на ограничувањата за да го забават ширењето на КОВИД 19, што им овозможува на железничките

Повеќе