КОРОНАВИРУСОТ ВЛИЈАЕ НА ПОБАРУВАЧКАТА И ПРИХОДИТЕ ОД ПАТНИЧКИОТ АВИО ПРЕВОЗ, ОТКРИВА ИАТА

По првичните проценки на влијанието на COVID-19, се предвидува глобалната загуба на приходите во рамките на авио индустрија да достигне

Повеќе

ПРВИТЕ ДЕСЕТ НАЈПРОМЕТНИ АЕРОДРОМИ ВО СВЕТОТ ПО БРОЈОТ НА ПРЕВЕЗЕНИ ПАТНИЦИ

Вкупниот број на превезени патници се однесува на тие кои полетале, слетале или транзитирале. Патниците во транзит се пресметани два

Повеќе