НОВИ ОЗНАКИ НА ПНЕВМАТИЦИТЕ НАМЕНЕТИ ЗА СИТЕ ВОЗИЛА

Од следната година пневматиците на возилата ќе имаат нови ознаки. Новите правила што се донесени од страна на Европскиот Парламент

Повеќе