КАРГОЈУНИТ ЈА ЗГОЛЕМУВА ФЛОТАТА НА ЛОКОМОТИВИ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ

Полската лизинг компанија Каргојунит (Cargounit) и Сименс Мобилити (Siemens Mobility) објавија рамковен договор за купување и одржување на 30 најсовремени

Повеќе