АМАЗОН ПОРАЧА ОД МЕРЦЕДЕС 1800 ЕЛЕКТРИЧНИ КОМБИЊА ЗА ВРШЕЊЕ ДОСТАВА

Амазон објави дека порача 1 800 електрични комбиња од германскиот производител  на автомобили Мерцедес, во согласност со целта на компанијата

Повеќе

125 ГОДИНИ ОД ПРВИОТ АВТОБУС СО БЕНЗИНСКИ МОТОР

Првиот бензински мотор означи револуција во сегментот што до тогаш бил карактеризиран преку возилата со коњски или парен погон. Првиот

Повеќе

ЗА 20 ГОДИНИ МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ ЌЕ ПРОДАВА САМО АВТОМОБИЛИ СО НЕУТРАЛЕН ЈАГЛЕРОД

Германскиот гигант Мерцедес-Бенц изјави дека сака да престане со продажба на моторните возила со традиционално внатрешно согорување до 2039 година

Повеќе