ЗАПОЧНА НАПЛАТАТА НА ТОЛ ТАКСА ВО СОСЕДНА БУГАРИЈА

Во Бугарија од 1 март започна системот за собирање на таканаречената тол такса – патарина заснована на поминато растојание на

Повеќе