МАЕРСК ЈА ЗАПОЧНУВА СВОЈАТА ПРВА ЖЕЛЕЗНИЧКА УСЛУГА ОД КИНА ДО ТУРЦИЈА

Новата железничка услуга на Маерск од Кина до Турција ќе им обезбеди на клиентите намалено време на транзит до 16

Повеќе