КОПЕР И РИЈЕКА НЕ ЈА ДЕЛАТ САМО ЖЕСТОКАТА КОНКУРЕНЦИЈА, ТУКУ И ПАРТНЕРСТВОТО

Минатата недела во пристаништето Копер беа во работна посета словенечкиот министер за инфраструктура Јернеј Вртовец, хрватскиот министер за поморски работи,

Повеќе

ЗАПОЧНАА ГРАДЕЖНИ РАБОТИ НА ПРОШИРУВАЊЕ НА КОНТЕЈНЕРСКИОТ ТЕРМИНАЛ ВО ПРИСТАНИШТЕТО КОПЕР

Клучниот инфраструктурен проект на контејнерскиот терминал во пристаништето Копер започна пред една недела. Пред една недела започнаа главните градежни работи

Повеќе