ЗГОЛЕМЕНАТА КОНТРОЛА ПО ПАТИШТАТА ВО ЕВРОПА ОД СТРАНА НА ТИСПОЛ ЗАПОЧНА ОД 10 ФЕВРУАРИ

Од понеделникот, 10 февруари во 01:00 до недела, 16 февруари 2020 година во 01:00 часот, Европската мрежа на сообраќајната полиција

Повеќе