АВТОМОБИЛСКА ИНДУСТРИЈА: КОНТИНЕНТАЛ ГО ПРОШИРУВА ПРОИЗВОДСТВЕНИОТ И ЛОГИСТИЧКИ ЦЕНТАР ВО ТЕМИШВАР

Континентал Груп, еден од водечките светски добавувачи во автомоблската индустрија, купува нови капацитети за проширување на своите деловни активности во

Повеќе

НОВ ТАХОГРАФ ЗА ДА СЕ ПРИМЕНАТ ПРАВИЛАТА ОД ПАКЕТОТ ЗА МОБИЛНОСТ

Новата генерација на Континентал тахографи го снимаат моментот на преминување на границата. На овој начин, со Континентал ќе се обезбеди

Повеќе