КАТАР EРВЕЈС КАРГО ЈА ЗАЈАКНУВА СВОЈАТА ПОЗИЦИЈА НА ПАЗАРОТ ВО ЦЕНТРАЛНА И ИСТОЧНА ЕВРОПА

„Катар ервејс карго“ најавува зајакнување на своето присуство во регионот на Централна и Источна Европа, што претставува се поважен пазар

Повеќе