АВИОНСКА НЕСРЕЌА ВО ИСТАНБУЛ: АВИОНОТ СЕ РАСПАДНАЛ НА ТРИ ДЕЛА ПРИ СЛЕТУВАЊЕТО

Вчера, турски патнички авион на авиопревозникот „Пегасус“ со повеќе од 180 лица се распаднал на три дела кога при слетувањето

Повеќе