ТЕНДЕЦИЈАТА НА ЕУ Е ДА СЕ ЗАПРЕ СТУМУЛАЦИЈАТА КОН ЗАГАДУВАЧКИТЕ ИНДУСТРИИ

Не може да се негира дека договарањето за буџето на Европската Унија е еден вид на историско достигнување. За првпат

Повеќе

ЗЕЛЕНИОТ ПРЕВОЗ ЌЕ ГИ „ПАРКИРА“ АВТОМОБИЛИТЕ ВО ПОГОЛЕМИТЕ ГРАДОВИ ДО 2030 ГОДИНА

Од јавниот превоз до велосипедизмот, одржливиот транспорт е на пат да го престигне возењето автомобили во најголемите градови во светот

Повеќе