Е-ТРОТИНЕТИТЕ МОЖАТ ДА ПОМОГНАТ ДА СЕ НАМАЛАТ ЕМИСИИТЕ ОД УРБАНИОТ ТРАНСПОРТ

Низ целиот свет, градовите се обидуваат да ги олеснат проблемите поврзани со транспортот, како метеж, загадување на воздухот, бучавата и

Повеќе

ЊУЈОРК ГИ ЛЕГАЛИЗИРА Е-ВЕЛОСИПЕДИТЕ И Е-ТРОТИНЕТИТЕ

По повеќегодишна правна збунетост и граѓански „сиви области“, пред една недела државата Њујорк ги легализира велосипедите, е-велосипедите и е-тротинетите. Претходно,

Повеќе