ПОШТА СЛОВЕНИЈА ЈА ТЕСТИРАШЕ ИСПОРАКАТА НА ПРАТКА СО БЕСПИЛОТНО ЛЕТАЛО

Пошта Словенија го изведе првиот тест-лет со беспилотно летало, со што ја испорача пратката до поштата во Вршич на Крањска

Повеќе

НА АЕРОДРОМОТ ВО ФРАНКФУРТ ПОРАДИ ЛЕТАЊЕ НА ДРОН ОТКАЖАНИ 143 ЛЕТОВИ

Откако дрон беше забележан во јужниот дел на аеродромот во Франкфурт во раните утрински часови на 9 мај, слетувањата и

Повеќе