REGIOJET НА ДЕСТИНАЦИЈАТА ПРАГА-ВИЕНА-БУДИМПЕШТА СО НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

Операторот RegioJet започна да сообраќа двапати дневно на релација Прага – Брно – Виена – Будимпешта од 31 јули со

Повеќе