ДОЦНЕЊЕТО НА БОИНГ 777X Е ТРОШКА НАДЕЖ ЗА А380 ДА ОСТАНЕ ВО ПЛАН КАЈ ЛУФТХАНЗА

Луфтханза ќе мора да почека до 2025 година за својот прв Боинг 777Х. Затоа, авиокомпанијата преговара за алтернативи со производителот. А во

Повеќе

ПОРШЕ И БОИНГ ГИ ИСПИТУВААТ ОПЦИИТЕ ЗА ШИРЕЊЕ НА ГРАДСКИОТ ПРЕВОЗ ВО ВОЗДУХ

Порше  и Боинг ќе го искористат нивно партнерство за да се направи увид на пазарот и неговата заинтересираност  за лични

Повеќе