АНГЕЛА МЕРКЕЛ: „САМО СО ЖЕЛЕЗНИЦАТА ЌЕ ГИ ПОСТИГНЕМЕ НАШИТЕ КЛИМАТСКИ ЦЕЛИ“

„Железницата игра посебна улога во постигнувањето на нашите цели за заштита на климата. Ние сакаме повеќе луѓе да се префрлаат

Повеќе