УШТЕ ЕДЕН УДАР ЗА АВИОКОМПАНИИТЕ ПОСЛЕ ЗАБРАНАТА ИЗДАДЕНА ОД ТРАМП ЗА ПАТУВАЊЕ ОД САД ВО ЕВРОПА

Претседателот Доналд Трамп изјави дека ќе ги прекине сите патувања од многу европски земји во очајнички напор да го запре

Повеќе

АВИОКОМПАНИИТЕ ВЛЕГУВААТ ВО ТУРБУЛЕНЦИИ

Неочекуваниот исход од коронавирусот „го создаде најголемиот предизвик за глобалната авиоиндустрија после 11 септември, пишува Вол Стрит Журнал. Авиокомпаниите на

Повеќе