СИЛАНД ЗАПОЧНУВА НОВА УСЛУГА ОД ПИРЕЈА

Силанд (Sealand) започнува нова директна услуга од Пиреја до неколку јадрански дестинации.

Ротација на пристаништата на новата услуга:

Пиреја – Бар – Сплит – Плоче – Пиреја – Драч – Ријека – Копер – Трст – Драч

Очекувано време на транзит:

Пиреја – Бар: 1 ден
Пиреја – Сплит: 3 дена
Пиреја – Драч: 1 ден
Пиреја – Ријека: 4 дена
Пиреја – Копер: 5 дена
Пиреја – Трст: 5 дена

Извор: Sealand – A Maersk Company

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *