ЏЕФ „АМАЗОН“ БЕЗОС ИНВЕСТИРА 15 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ВО БРИТАНСКА ДИГИТАЛНА ШПЕДИЦИЈА

Лондонската Beacon, компанија за дигитална отпрема и финансирање на ланецот на снабдување, собра над 15 милиони американски долари во својата

Повеќе