ЕУ ОДОБРИ ПРОГРАМА ОД 47,5 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ШПАНИЈА ЗА ДИГИТАЛИЗИРАЊЕ НА ТРАНСПОРТОТ

Европската комисија одобри шпанска програма во вредност од 47,5 милиони евра за поддршка на дигитализацијата на услугите за товарен транспорт.

Повеќе

ПОЗИТИВНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ТЕСТОТ НА ПРВИОТ МЕГА-КАМИОН ЛАДИЛНИК ВО ШПАНИЈА

Дисфримур – Disfrimur, кој го опслужува еден од најголемиот ланец на супермаркети во Шпанија, Меркадона, ќе го тестира најголемиот шпански

Повеќе

ШПАНСКИ ЛАНЕЦ НА БЕНЗИНСКИ ПУМПИ ИМ НУДИ НА ВОЗАЧИТЕ НА КАМИОНИ БЕСПЛАТНО КАФЕ И КРОАСАН

Во Шпанија, дистрибутивната компанија на нафтени деривати „Репсол“ нуди бесплатно кафе и кроасан на своите бензински пумпи за да им

Повеќе