ОБНОВЕНИОТ ДЕЛ ОД АВТОПАТОТ ПОМЕЃУ БАТРОВЦИ И ШИД ПУШТЕН ЗА СООБРАЌАЈ

Пет километри од целосно реконструираниот автопат од граничниот премин Батровци до Шид денес е пуштен во сообраќај. Со завршување на

Повеќе