ВО ЕКСПЛОАТАЦИЈА НОВИТЕ БРЗИ ЕЛЕКТРО-МОТОРНИ ВОЗОВИ НА КИНЕСКАТА КОМПАНИЈА ЦРРЦ

На 21 октомври, брзите ЕМУ што можат да ја преминат границата излегоа од производствената линија од кинеската компанија ЦРРЦ. Меѓународната

Повеќе

НА ПАЗАРОТ СЕ ПОЈАВИ ПРВАТА ЛОКОМОТИВА СО СНАГА ОД 28 MW

ЦРРЦ Жужоу ја претстави првата од осумте електрични локомотиви од 28.8 MW со шест секции, кои енергетската компанија China Shenhua

Повеќе