ХУПАK ГО ЛАНСИРА КОНТЕЈНЕРСКИОТ ВОЗ НА РЕЛАЦИЈА МИЛАНО-СИЈАН

Швајцарскиот оператор за интермодален транспорт Хупак започна нова железничка товарна услуга кон Кина. Го поврзаа Милан со Сијан, главниот град

Повеќе