ФОНДАЦИЈА ЌЕ ЈА ДИГИТАЛИЗИРА ЛОГИСТИКАТА ПРЕКУ ОТВОРЕН КОД

Логистичките компании Dachser, DB Schenker, Duisport и Rhenus ја основаа Open Logistics Foundation за да отворат ново поглавје во дигитализацијата

Повеќе