УИЦ ОБЈАВИ ВТОРО УПАТСТВО – „ПОТЕНЦИЈАЛНИ МЕРКИ ЗА ВРАЌАЊЕ НА ДОВЕРБАТА ВО ЖЕЛЕЗНИЧКИТЕ ПАТУВАЊА ПОСЛЕ ПАНДЕМИЈАТА“

Од почетокот на сегашната здравствена криза, УИЦ работи на обезбедување на своите членови и партнери со серија конкретни мерки и

Повеќе