ПУШТЕНИ ВО СООБРАЌАЈ РЕМОНТИРАНИТЕ 10 КМ ОД АВТОПАТОТ ТРАКИЈА ВО СОСЕДНА БУГАРИЈА

На 23 април (петок) околу 11 часот започна сообраќајот по санираната делница од автопатот Тракија од вкупно 16,5 километри, што

Повеќе