ФАКТИ И БРОЈКИ ЗА НАЈГОЛЕМИОТ ОВОГОДИШЕН МЕЃУНАРОДЕН НАСТАН ВО СЕКТОРОТ ЗА ТРАНСПОРТ И ЛОГИСТИКА – САЕМОТ ВО МИНХЕН КОЈ ЗАВРШУВА УТРЕ

Во Минхен од 1978 година се одржува водечкиот светски саем за логистика, мобилност, ИТ и управување со дистрибутивниот ланец. Исто

Повеќе