ШПАНСКИ ЛАНЕЦ НА БЕНЗИНСКИ ПУМПИ ИМ НУДИ НА ВОЗАЧИТЕ НА КАМИОНИ БЕСПЛАТНО КАФЕ И КРОАСАН

Во Шпанија, дистрибутивната компанија на нафтени деривати „Репсол“ нуди бесплатно кафе и кроасан на своите бензински пумпи за да им

Повеќе