ГРУПАЦИЈАТА РЕНУС ЈА ЗАЈАКНУВА СВОЈАТА ПОЗИЦИЈА НА БАЛКАНОТ СО КУПУВАЊЕ НА ХРВАТСКИОТ ЛОГ АДРИА

„Ренус“ ги проширува своите деловни активности во поранешна Југославија со преземање на хрватската логистичка компанија „Лог Адриа“. Целта на Групацијата

Повеќе