СОПСТВЕНИЦИТЕ ГО ПРОДАВААТ GEFCO, ЦЕНАТА Е 2 МИЛИЈАРДИ ЕВРА?

Руските железници и производителот на автомобили „Stellantis“ ја ставија на продажба француската логистичка компанија GEFCO, објави Ројтерс во средата (23-ти

Повеќе

КАКО ПАНДЕМИЈАТА ЌЕ ЈА ПРОМЕНИ ПРОДАЖБАТА ВО АВТОИНДУСТРИЈАТА?

Продажбата на автомобили е во процес на слободен пад. Се чини дека производството на тешки камиони ќе падне за повеќе

Повеќе