ПРИШТИНСКИОТ МЕЃУНАРОДЕН АЕРОДРОМ ГО ИМПЛЕМЕТИРАШЕ РЕШЕНИЕТО ЗА ПОЛЕТУВАЊА НА ШПАНСКАТА ИТ КОМПАНИЈА AMADEUS TECHNOLOGY

Приштинскиот меѓународен аеродром го имплементираше  решението за полетувања ( Altéa Ground Handler Departure Control solution – DCS) на шпанската ИТ

Повеќе

СЕ ВРАЌА РЕДОВНАТА ЖЕЛЕЗНИЧКА ВРСКА ПОМЕЃУ СКОПЈЕ И ПРИШТИНА

Почнувајки од 09 март, понеделник се враќа во сообраќај редовната железничка врска помеѓу Скопје и Приштина со следниот возен ред:

Повеќе