ВО ПРИСТАНИШТЕТО РИЕКА – ТЕРМИНАЛОТ ЗАГРЕБАЧКА ОБАЛА ДАДЕН НА 50 ГОДИНИ ПОД КОНЦЕСИЈА

Во четвртокот (24 јуни 2021 година), Управниот одбор на управата на Пристаништето Риека донесе одлука за доделување концесија за развој

Повеќе