СЕКОЈ ТРЕТ КАМИОН ИМА НАПРАВЕНО ПРЕКРШУВАЊЕ НА ПРОПИСИТЕ ЗА ВРЕМЕ НА ИНСПЕКЦИЈА НА БАГ ВО ГЕРМАНИЈА

Германската федерална канцеларија за транспорт на стоки, заедно со царината во Билефелд, прегледувале камиони во зоната за одмор во близина

Повеќе