КОНТЕЈНЕРСКИ БРОД ИЗГУБИ СКОРО 2.000 ТРАНСПОРТНИ ЕДИНИЦИ ВО ПАЦИФИЧКАТА БУРА

ТОКИО (Ројтерс) – Скоро 2.000 контејнери од бродот управуван од NYK Shipmanagement од Јапонија се изгубени или оштетени кога го

Повеќе