ПРОТЕСТИ, НАФТА, АКЦИЗИ – КАКО ДО ПАРИ КОГА ГИ НЕМА

Нафтата на превозниците им претставува трошок, на трговците производ од кои имаат профит, а на државата даночна ставка за полнење

Повеќе

ИНВЕСТИЦИИТЕ ВО ТАНКЕРИ ЗА НАФТА ПОД РИЗИК ОД КЛИМАТСКОТО ДЕЈСТВУВАЊЕ

Од досегашните направени анализи, силното делување во борбата за климатските промени, побарувачката за танкер бродовите за превоз на нафта е

Повеќе