АЛГЕРО – НАЈХАРМОНИЧНИОТ ГРАД НА САРДИНИЈА

Алгеро (Alghero) е навистина посебен град, место во кое се испреплетуваат каталанското и сардското и го обединило најдоброто од двата

Повеќе