МЕЃУНАРОДНАТА ТРГОВИЈА – ЖРТВА НА ПОСТ -ПАНДЕМИСКИ ПРОТЕСТНИ ДВИЖЕЊА

Експертите за кредитно осигурување на Кофајс предвидуваат дека социјалните движења ќе влијаат на економската активност врз засегнатите страни, а особено

Повеќе