НАЈДОБРИТE НОВИ ТРАНСПОРТНИ КОНЦЕПТИ ПРИКАЖАНИ НА ЦЕС 2020

Саeмот за потрошувачи на електроника – The Consumer Electronics Show (ЦЕС) ужива во својот 53 годишен јубилеј, започнувајки со својата

Повеќе

БМВ ПРИРЕДИ НЕВЕРОЈАТНО ИЗНЕНАДУВАЧКО ЗБОГУВАЊЕ НА ДИРЕКТОРОТ НА МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ, ДИТЕР ЦЕТЧЕ, НА НЕГОВИОТ ПОСЛЕДЕН РАБОТЕН ДЕН

Во светот на бизнисот, ривалството честопати се поврзува со почитување, а кога станува збор за тоа, германските производители на автомобили

Повеќе