HUAWEI ОТВОРА ЛОГИСТИЧКИ ЦЕНТАР ЗА ЕВРОПСКИТЕ ПАЗАРИ ВО СЛОВЕНИЈА

Кинескиот технолошки гигант Хуавеи планира да воспостави главен регионален центар за Централна и Југоисточна Европа во Словенија, со изградба на

Повеќе

ПАМЕТНИ МОБИЛНИ РОБОТИ ВО СКЛАДОВИТЕ

Пандемискиот и навидум незапирлив пораст на електронската трговија го забрзува распоредувањето роботи во магацините, бидејќи компаниите користат флексибилни автоматски решенија

Повеќе

ДЕСЕТ ТРИКОВИ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА МАГАЦИНСКОТО РАБОТЕЊЕ

Дали ја знаете следната констатација: Под постојан притисок сте за да ги забрзате своите операции, да ја зголемите продуктивноста и

Повеќе